14-1-2018

Zaterdag 7 april Cry of the Celts

Op 7 april zal harmonie 'Ons Genoegen' in samenwerking met 'Harmony Glen' een muzikale avond organiseren, waarbij beiden apart en samen een gevarieerd programma zullen presenteren in Keltische sferen.

In het eerste deel treedt 'Ons Genoegen' alleen op en zal dan bekende en minder bekende Ierse muziek ten gehore brengen. Vervolgens komt 'Harmony Glen' het podium op voor een spetterend gezamenlijk optreden. Daarna zal 'Harmony Glen' alleen verder gaan en zeker de zaal op zijn kop zetten. 

'Harmony Glen' werd in 2005 opgericht, bestaat uit zes leden en trad o.a. al op in Noord-Amerika, de Azoren, Denemarken, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en uiteraard Ierland, waar meegedaan werd aan de Flead Cheoil (world championship for traditional Irish music) en waar ze als eerste Nederlandse band de finale van het wereldkampioenschap wist te behalen.
Op de avond vóór het evenement van 'Ons Genoegen' vindt in Noordwijk de release plaats van het zesde album van 'Harmony Glen', dat live werd opgenomen tijdens de Elfia in Arcen. Het is niet alleen de muziek, maar ook de stage-presentatie die het publiek enthousiast zal maken. Stilstaan is geen optie!

Kaarten
Toegang is € 12,50 maar in de voorverkoop kunt u de kaarten kopen voor € 10,-.
Kaarten zijn te bestellen via het contactformulier op deze website of mail naar info@harmonieherkenbosch.nl.
Vanaf 1 maart kunt u dan de kaarten afhalen op zaterdagavond tijdens de repetitie in De Harch, Kloosterstraat 30 te Herkenbosch, van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor een toeslag van € 1,- kunnen we de kaarten ook opsturen. Het benodigde bedrag dient dan te worden overgemaakt op NL38 RABO 012.14.01.758 van Harmonie Ons Genoegen Herkenbosch onder vermelding van “CotC” met vermelding van het adres waar ze naartoe gezonden moeten worden.
Voor buitenlandse overboekingen gebruikt u BIC: RABONL2U

Vanaf 1 maart zullen de kaart ook te koop zijn bij Hubo, Hoofdstraat 42 in Herkenbosch.